Tegninger

 

Fasader Lyngrabben

Planløsning Lyngrabben

Gang mot entré, bad, toalett og soverom sett fra kjøkken

Kjøkken

Stue sett fra terrassedør

Trapp til loft sett fra stuekroken

Loft med stue og soverom

2 thoughts on “Tegninger

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding på vår blogg.
    Artig å få se hvordan andre bygger også. Det var en vanvittig utsikt på tomta deres!! Fantastisk!! Flott hytte dere har satt opp. Minner mye om Aurora denne ja med mykje vindu og lys og luft. Gleder meg til å se interiøret ta fatt. Når tid starter dere på igjen arbeidet etter vinteren?

    hilse annicken

  2. Hyttebygging er spennende, og vi gleder oss til mai måned når snøen har smeltet og vi (og snekkeren) kan kjøre helt fram til døra. Foreløpig brøytes ikke de siste 2km, men regner med at dette endres om vi får flere med på regningen – det er verdt noen kroner.
    Vi skulle egentlig ha påbegynt innvendige arbeider i begynnelsen av oktober, men pga store feil og mangler som ikke ble rettet før snøen la seg for godt, må vi altså vente på fremdriften…Om vi da ikke finner en løsning og får snekkeren til å bruke snøscooter – det hadde vært STRÅLENDE! 🙂
    Hytteleverandør har nå endelig lovet å rydde opp og ferdigstille råbygget, og ny snekker har sagt seg villig til å få råbygget i stand så det er forsvarlig å starte med isolasjon etc. Det kan jo være greit å ha en hytte som tåler å stå utendørs…og som er tett og i lodd og vater og som henger sammen som seg hør og bør. Vi har vært riktig så uheldige som opplevde at hyttedrømmen ble et mareritt, men alt blir bra til slutt!

Legg igjen en kommentar